Profil​

Mit grundsyn er eksistentiel og ressourceorienteret.

Jeg bruger min uddannelse som gestalt terapeut og inddrager min viden om tilknytningsmønstre og nervesystemet.

​Jeg arbejder ikke alene på et gestaltterapeutisk grundlag.

Mit udgangspunkt er altid den enkeltes situation, der hvor han/hun er lige nu og afhængig heraf, vil jeg benytte forskellige metoder, som psykodynamiske tilgang, kognitiv terapi og metakognitiv terapi.

​​

Jeg har et positivt livssyn og min grundlæggende udgangspunkt er, at ethvert menneske har kimen i sig til udvikling og nyorientering, selv når det oplever, at det sidder uhjælpelig fast.

​​Min faglig baggrund

​Jeg er uddannet gestaltterapeut fra Københavns Gestalt Institut – en 4-årig statsanerkendt gestaltterapeutisk uddannelse.

​Jeg er uddannet socialpædagog og har 30 års erhvervserfaring indenfor dag- og døgninstitutioner, skoleområdet og misbrugsområdet.

​​

Jeg har i 4 år været frivillig rådgiver på Livslinien, der hjælper mennesker i nuet til at se andre løsninger end selvmord samt rådgiver for pårørende til selvmordstruede og selvmordsofre.

Diverse

Jeg er løbende i træningsgruppe for at udvikle mine faglige og menneskelige kompetencer som psykoterapeut.

​Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder efter gældende regler om tavshedspligt. Jeg følger deres kriterier for løbende supervision samt løbende efteruddannelse. Du kan se mere her: http://www.dpfo.dk

dpf_logolang

​Efteruddannelse / workshop - et uddrag af flere:

Lars Sørens om Skam; Hanne Hostrup om Angstens fænomenologi; Hanne Hostrup om Feedback; Hanne Hostrup om Gestaltterapi §Parterapi; Diane Poole Heller om Tilknytningsmønstre; Jørgen Groth om Drømmearbejde; Karin Westh om Sorg; Marianne Davidsen Nielsen om Tab, sorg og adskillelse; Lotte Rubæk om Selvskadens psykologi; Peter Vibe om Emotioner og ændringsprocesser i terapi; Susan Hart om Forældre på alle strenge; Susan Hart om Udviklingspsykologi. Neuroaffektiv udvikling og tilknytning; Gitte Haag om Forstå din teenager; Henrik Lyng om Hjælp mennesker i krise - Krisepsykologi 1; Marianne Bentzen om Angst, stress og depression med den treenige hjerne; Susan Hart om Dissociation; Inge S. Holm om Den indre uro - om traumatisk stress; Pia Callesen om Metakognitiv terapi - Grib livet, slip angsten; Merete Holm Brantbjerg om​​

Kontakt​

PsykoterapiKøbenhavn

Hanne Lykkestrup

Statsanerkendt psykoterapeut MPF

Adresse: ​Kornblomstvej 5, 3. tv., 2300 København S

Telefon: 60 67 98 10

E-mail: hannelykkestrup@gmail.com

CVR:​ ​40789529​

Medlem af

dpf_logolang

Uddannelsesinstitution

logo_education